
Салат із креветок з печерицями та зеленню
Зараз досить-таки важко собі уявити святкове застілля без такої чудової закуски як салат. У більшості випадків, звичайна сімейна трапеза теж не обходиться без цієї страви. Загалом, салати стрімко увірвалися в наше життя, ставши невід'ємною частиною нашого раціону. Вашій увазі рецепт салату із креветок з печерицями та зеленню. Ніжне м'ясо креветок ідеально гармонує з апетитними грибочками і хрусткою цибулею. Смачний і поживний, легкий і свіжий, вишуканий і пікантний – цей нескінченний список його незаперечних переваг можна продовжувати вічно. А найголовніше – цей салатик готується дуже швидко і просто, тому він Вас легко виручить, якщо прийшли неждані гості.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
300 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Onion
120 г.
Homemade Butter
30 г.
Fresh Greens Mix 100g
20 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Гриби нарізати часточками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити гриби і цибулю на вершковому маслі.
02
Зелень помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores