Щі з грибами по-монастирськи - Image

Щі з грибами по-монастирськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Щі - це традиційна основна гаряча страва російської кухні. Існують численні варіанти цієї страви. Якщо говорити про класичні варіанти щів, то обов'язковим є такий інгредієнт, як капуста: свіжа або квашена. Варять класичні щі на основі бульйону (м'ясного, рибного або грибного) або на воді. Запропоновані щі готуються на бульйоні із сушених грибів. Свіжа білокачанна капуста - один із основних інгредієнтів нашої страви. Від смаку капусти в чималому ступені залежить якість готових щів: вона повинна бути соковитою і солодкою. Інші інгредієнти страви - картопля, перлова крупа, відварена окремо, і цибуля з морквою у вигляді засмажки. Кажуть, що щами нікого не здивуєш, але сподіваємося, що у Вас вийде.

Ingredients for the recipe

Borovychok Dried Porcini 100g
157.90

Borovychok Dried Porcini 100g

100 g

Ingredients

Borovychok Dried Porcini 100g

30 г.

White Cabbage

300 г.

Packed Potatoes

250 г.

Barley Groats

100 г.

Carrots

2 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Homemade Butter

50 г.

KhMZ Sour Cream 20%

100 г.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Mriya Black Pepper Peas 20g

5 шт.

Bay Leaf

4 шт.

Preparation steps

01

Гриби і перлову крупу замочити в теплій кип'яченій воді в різних ємностях. Перлову крупу замочити на 1 годину, гриби - на 3-4 години.

02

Злити воду з грибів, промити гриби, перекласти в каструлю, залити свіжою водою, поставити на вогонь, додати трохи солі, відварити. Відварені гриби витягнути з каструлі, дрібно нарізати, повернути в каструлю з бульйоном.

03

Цибулю з морквою очистити, дрібно нарізати. Покласти на розігріту сковороду вершкове масло, розтопити, обсмажити цибулю з морквою протягом 5 хвилин. Додати 1 ст. кип'яченої води, тушкувати протягом 10 хвилин. Готові овочі додати в каструлю з супом.

04

Картоплю очистити від шкірки, нарізати середніми кубиками, капусту нашаткувати.

05

Перлову крупу відварити в окремій каструлі до готовності.

06

Збільшити вогонь до середнього під каструлею з супом, всипати перловку, картоплю, капусту, додати сіль і перець за смаком, перець горошком і лавровий лист також всипати в суп. Варити до готовності капусти і картоплі.

07

При подачі розлити по тарілках, додати сметану і посипати зверху зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min