Сібас, запечений із помідором і яблуком - Image

Сібас, запечений із помідором і яблуком

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для того щоб приготувати смачну ситну, а головне швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати сібас, запечений з помідорами і яблуком. Сібас - риба морська і дуже корисна. Тому приготувавши таку страву ви дуже порадуєте вашу сім'ю, в першу чергу смаком, а по-друге користю. Риба сибас ще має одну дуже цікаву назву - морський вовк. Риба ця дуже хороша. Так як в ній дуже мало кісток, а м'ясо відрізняється надзвичайною ніжністю, м'якістю і тонким смаком. Сібас містить у великій кількості омегу-3. Про користь цієї поліненасиченої кислоти зараз багато написано. А ще сибас містить багато легкозасвоюваного білка, а це означає, що він не шкодить фігурі.

Ingredients for the recipe

Chilled Seabass
449.00 - 544.00

Chilled Seabass

per 1 kg

Ingredients

Chilled Seabass

1 шт.

Johnprince Apple 70+

1 шт.

Tomato

1 шт.

Eco Seasoning For Fish

5 г.

Salt Egypt

за смаком

Lemon

1 шт.

Fresh Greens Mix 100g

1 пучок

Salad Sunflower Oil 500ml

10 г.

Litniy Med Honey 750g

10 г.

Preparation steps

01

Рибу почистити, посолити, натерти спеціями. Зробити надрізи на верхній частині тушки.

02

Помідор нарізати півкільцями, відокремити м'яку частину від твердої. Тверду вкласти в надрізи на рибі, а м'яку дрібно нарізати і заповнити нею черевце риби.

03

Полити сібас соняшниковою олією. Яблуко нарізати напівкружечками, залити медом.

04

Викласти в сковорідку рибу, а зверху яблука в меду. Запікати при температурі 170°C 15 хвилин.

05

Готову рибу посипати подрібненою зеленню, прикрасити нарізаним лимоном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min