
Фаршировані сардинами помідори
Існує безліч рецептів страв з помідорами, а от фаршированих сардинами вам напевно не зустрічалося. Здавалося б, ну нічого складного, але така закуска запам'ятається усім гостям надовго і запросто підвищить ваш кулінарний авторитет серед них. Перелік інгредієнтів страви характеризується своєю доступністю і універсальністю. Особливо в сезон дозрівання таких прекрасних дарів природи, як помідори, тому було б дурістю не поекспериментувати з ними. Крім того, така закуска прикрасить будь-який святковий стіл своїм яскраво-червоним кольором, що обов'язково притягне до неї увагу і внесе в звичайні страви нові смакові враження.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Banga Sardines in Oil 240g
180 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Leek
20 г.
Cykoria Breadcrumbs 200g
1 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помити, знизу на шкірці зробити невеликий хрестоподібний надріз, занурити на 10 секунд в окріп. Обдати холодною водою, акуратно очистити від шкірки, зрізати зверху "кришку". Видалити м'якоть.
02
З консервів злити олію, сардини розім'яти. Цибулю-шалот почистити, дрібно посікти. Перемішати сардини з яйцем, цибулею і панірувальними сухарями. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем.
03
Акуратно начинити помідори. Накрити "кришкою", викласти у форму для запікання, готувати в заздалегідь розігрітій до 180°C градусів духовці на вогні трохи нижче середнього близько 10-12 хвилин.
04
Зелень помити, почистити, викласти на тарілку. Покласти зверху фаршировані помідори, подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores