
Сангрія з яблуками і коньяком
Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.
Ingredients for the recipe
Ingredients
J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
2 пляшки
Frapin Cognac 40% 0.7l
100 мл.
Freshme Orange Juice 0.5l
100 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Orange
2 шт.
Lemon
2 шт.
Lime
3 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Devaitis Carbonated Mineral Water 2l
2 склянки
Preparation steps
01
У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.
02
Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.
03
Поставити в холодильник на 1 годину.
04
Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores