
Сангрія
Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
1,2 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Tymbark Orange Juice 1l
1 шт.
Oranges 1kg
2 шт.
Lemon
1 шт.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 паличка
Frapin Cognac 40% 0.7l
50 мл.
Devaitis Carbonated Mineral Water 2l
200 мл.
Preparation steps
01
Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.
02
Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.
03
Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.
04
Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores