
Суфле із сьомги
Представляємо вашій увазі дуже незвичайну страву - суфле з сьомги. Всі звикли сприймати таку страву, як суфле виключно в солодкому вигляді. Але суфле - це поняття дуже широке. І сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Суфле буває з сьомги. Смак суфле виходить ніжним, м'яким. Страва буде танути у вас на губах. Цей смак суфле з сьомги виходить просто фантастичним. Така страва торкнеться душі навіть найбільш неприступних гурманів. Таке суфле стане шикарною прикрасою будь-якого святкового столу. Воно буде радувати око, та от біда тільки недовго, тому що скільки б ви його не приготували - розходитися воно у вас буде на раз -два. Перед подачею не забудьте прикрасити зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 мл.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
60 г.
Iceberg Red Caviar Ikrianyk 35g
50 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу нарізати великими шматочками.
02
Подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
03
Білки збити з сіллю. Додати вершки і продовжувати збивати до загустіння маси.
04
В отриману масу додати рибу і продовжувати збивати.
05
Формочки для запікання трохи змастити олією. Суфле викласти у форми.
06
Форму з суфле поставити в глибоке деко. У нього налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 35-40 хвилин.
07
Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок. За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле маскарпоне (викласти по краях). У середину викласти ікру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores