
Салат з манго і курячою печінкою
Екзотичний салат з манго - ідеальний теплий салат для ранньої осені, коли ще не надто холодно, щоб вживати їжу в основному у гарячому вигляді, і вже не так спекотно, щоб обходитися в обід салатом зі свіжих овочів. Манго краще купувати заздалегідь, за пару днів до використання, щоб дати йому дозріти до ідеальної кондиції. Курячу печінку не потрібно довго смажити, трьох-чотирьох хвилин на сковорідці буде достатньо, інакше вона стане твердою. Подають салат відразу, поки куряча печінка не охолола, а зелене листя не зав'яло. При бажанні кожну порцію салату можна додатково посипати свіжомеленим чорним перцем. Салат з манго і курячою печінкою красивіше виглядає при порційній подачі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
250 г.
Big Mango, pc
350 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
7 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
3 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Салатне листя ретельно промити, висушити. Викласти на тарілку. Манго нарізати на кубики. Додати манго на тарілку до листя, перемішати.
02
Для приготування заправки необхідно збити діжонську гірчицю, поступово додавати до неї оливкову олію. Влити в суміш мед, після додати звичайну гірчицю. Ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Курячу печінку обсмажити в олії на сковороді, посолити і поперчити за смаком.
04
Викласти печінку зверху на манго та салатне листя на тарілці, залити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores