Олів`є із язиком - Image

Олів`є із язиком

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Існують різні рецепти салатів. На сторінках різних сайтів пропонуються рецепти цікавих, ексклюзивних і смачних салатів, які складаються з найрізноманітніших інгредієнтів. Салат, який ми пропонуємо приготувати не дуже дивує своєю різноманітністю, так як салат "Олів'є" - це класика жанру. Це, можна сказати, салат багатьох радянських поколінь. Без салату "Олів'є" неможливо було уявити жоден Новий Рік в Радянському Союзі. Але в даному рецепті ми трішки урізноманітнимо наш салат "Олів'є", додавши замість звичної вареної ковбаси яловичий язик. Яловичий язик відрізняється своїм ніжним і делікатесним смаком, тому в салаті "Олів'є" він розкриється зі своєї найкращої і ніжної сторони.

Ingredients for the recipe

Beef Tongue
408.50 - 409.90

Beef Tongue

per 1 kg

Ingredients

Beef Tongue

1 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Carrots

1 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Aro Pickled cucumbers 3l

2 шт.

Veres Green Peas 210g

200 г.

Onion

1 шт.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

200 г.

Preparation steps

01

Язик, яйця, картоплю, моркву відварити до готовності.

02

Яйця дрібно покришити. Язик, моркву, картоплю, свіжі та мариновані огірки нарізати кубиками.

03

Дрібно нарізати цибулю і залити окропом.

04

Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити майонезом. Прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min