
Салат з гранатом і буряком
Оригінальний, колоритний і просто смачний салатик, який внесе різноманітність у Ваш звичний раціон. Відмінно підійде до будь-якого гарніру. Яскраві соковиті фарби граната, буряка та гарбуза, що потопають у зелені салатного листя, не залишать байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Особливо такий салат оцінять ті, хто дотримується правильного харчування і стежить за своїм здоров'ям. Адже всі компоненти, що входять до складу страви – корисні, багаті на вміст вітамінів і мікроелементів овочі і ягоди. Навіть ароматна заправка з оливкової олії і апельсинового соку рясніє корисністю. Вона надає салату особливу пікантність і свіжий смак. Замість апельсинового соку можете додати пару чайних ложок лимонного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Verde Bright Lettuce 120g
160 г.
Elite Pomegranate
200 г.
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Beetroot
240 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Freshme Orange Juice 0.5l
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Гарбуз нарізати шматочками і запекти близько 20 хвилин. Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками.
02
Буряк попередньо відварити до готовності. Потім охолодити, очистити і нарізати кубиками або шматочками. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією з апельсиновим соком, посолити і акуратно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores