
Салат з м'ясом і чорносливом
Будь-яка страва, у складі якої є сухофрукти, зокрема чорнослив, відрізняється особливо тонким, але терпким фруктовим смаком з «димком», що запам'ятовується надовго. Особливо прекрасно чорнослив відчуває себе у складі м'ясних салатів і закусок. Переваги таких салатиків в тому, що вони завжди приголомшливо виглядають, тому будуть доречні на Вашому святковому столі; готуються дуже швидко і не вимагають ніяких умінь. І найголовніше – вони незмінно смачні, ситні і, безумовно, корисні. Рекомендуємо приготувати один з таких чудових шарових салатів, у складі якого крім чорносливу та відвареного курячого філе присутня картопля, буряк і свіжа зелень. Оригінально, смачно і ефектно.
Ingredients
М'ясо
400 г.
Чорнослив
150 г.
Картопля
300 г.
Буряк
300 г.
Зелень
40 г.
Майонез
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.
02
Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати чорнослив соломкою або шматочками.
03
Картоплю і буряк відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores