Салат "Лагуна" - Image

Салат "Лагуна"

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.

Ingredients for the recipe

Shrimps 90/120
469.40 - 504.70

Shrimps 90/120

per 1 kg

Ingredients

Shrimps 90/120

30 г.

Avocado 500g

40 г.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

20 г.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

10 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 г.

Lemon

50 г.

Basil in Pot

3 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.

02

Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.

03

Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.

04

Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.

05

Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min