
Celery salad with tofu
Легкий і корисний салат з пікантним смаком. Особливо цікавий може бути для вегетарианців і веганів. Класичний компонент вегетаріанської кухні - сир з ферментованого соєвого молока - тофу, є прекрасним замінником молочних продуктів і будь-яких сирів і постачальником життєво важливих амінокислот і протеїнів. Завдяки ідеальній збалансованості і легкій засвоюваності корисних речовин, якими багата селера, вона стане воістину рідкісною знахідкою для тих, хто піклується про своє здоров'я, довголіття і красу. Овочі, зелень і яблуко стануть чудовими сусідами в цій компанії і заправлені легким йогуртом лише додадуть корисності і завершеності ції страві.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Agropod Tofu
450
Celery Stalk
200 g
Fanni Yogurt 2.2% 750g
3 spoons
Vinnytsia Mustard 125g
3 spoons
Red Onion
50 g
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
50 g
Sesame
20 g
Parsley 70g
10 g
Lemon
1
Preparation steps
01
Тофу, овочі, зелень і яблуко нарізати
02
Заправити йогуртом (або веганським/пісним майонезом), гірчицею, обсмаженим кунжутом і соком лимона.
03
Поставити ненадовго в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores