
Різотто з білими грибами та петрушкою
Різотто. Ця страва вважається чи не найпоширенішою в Італії. Хоча перша згадка про неї зустрічається не так вже давно, у вісімнадцятому столітті. Спочатку з'явилося різотто в Північній Італії, потім поширилося по всій країні, ну а далі і по всьому світу. Щоб різотто у вас вийшло не гірше, ніж його роблять італійці, слід використовувати спеціальний круглий рис, який багатий на крохмаль. Рис можна обсмажувати не тільки на вершковому маслі, а також на оливковковому, або на курячому жирі. У майже готову страву додають пармезан для ще більшого кремоподібного стану, не дивлячись на те, що у страві використовується рис з високим вмістом крохмалю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
500 г.
Frozen Penni Bun Mushrooms
350 г.
Garlic
2 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Parsley 70g
20 г.
Auchan mushroom broth 60g
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
за смаком
Preparation steps
01
Гриби ретельно промити і тонко нарізати. Часник дрібно натерти, кинути його в сковороду з оливковою олією. Потім додати гриби і смажити на сильному вогні. Коли гриби будуть готові, додати сіль і подрібнену петрушку.
02
Тим часом в іншу сковороду покласти шматочок вершкового масла і додати промитий рис. Потім поступово підливати бульйон, не забувати перемішувати все.
03
Коли рис буде наполовину готовий, додати гриби. Потім продовжити підливати бульйон. Коли рис буде готовий остаточно - додати шматочок вершкового масла, тертий пармезан і петрушку, що залишилася.
04
Розподілити все по тарілках. Тертий пармезан подавати окремо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores