Рис із куркою і в'яленими помідорами - Image

Рис із куркою і в'яленими помідорами

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рис з куркою і в'яленими помідорами може сьогодні стояти у вас на столі в якості вечері або обіду. Така повноцінна страва наситить ваш організм всіма необхідними мікроелементами і білками, які містяться в ній. До речі, рис - це найзначніша і важлива злакова культура у світі. Його походження і історія невідомі, але відомо, що довгий час рис був основною їжею для більш ніж половини жителів земної кулі. Можливо, він виник від дикої трави, що росте у підніжжя Східних Гімалаїв і в околицях Ірраваді і Меконгу. До речі, в Індії рис займає чверть всіх посівних площ. У південній та східній Індії рис - це основа щоденного раціону людей.

Ingredients for the recipe

Casa Rinaldi Carnaroli Italiano Rice 1kg
358.80

Casa Rinaldi Carnaroli Italiano Rice 1kg

1 kg

Ingredients

Casa Rinaldi Carnaroli Italiano Rice 1kg

600 г.

Kuhne Dried Tomatoes 340g

350 г.

Kappa Sweet Pepper

280 г.

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 мл.

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

350 г.

Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g

за смаком

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Zucchini

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за маком

Garlic

2 зубчики

Preparation steps

01

Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Цукіні також нарізати дрібними кубиками.

02

Куряче філе відварити, остудити і порізати на середні шматочки.

03

Солодкий перець акуратно підсмажити над духовкою, поки не лопне і не потемніє шкурка, потім його обернути фольгою на 4 хвилини.

04

У глибокій сковороді розігріти оливкову олію. Висипати в неї порізану цибулю і кубики цукіні і обсмажити 3-4 хвилини.

05

Додати добре промитий і просушений рис і гарненько перемішати.

06

До в'ялених помідорів додати кілька зубчиків часнику, потертих на дрібну терку і перетерти їх в пасту.

07

У сковороду додати пасту з помідорів і зверху викласти перець, нарізаний на смужки.

08

Все це залити курячим бульйоном і готувати приблизно 10-15 хвилин.

09

Потім додати нарізане філе. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати відстоятися 5 хвилин.

10

Готову страву посипати нарізаними листями базиліка і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min