Пельмені з капустою - Image

Пельмені з капустою

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Деякі вважають, що пельмені є споконвічно російською стравою. За однією з версій пельмені потрапили до Росії завдяки фіно-угорським племенам. Стародавні пермяки стали називати нову страву "пельнянь", що перекладається як "тістяне вухо". За іншою версією пельмені зародилися саме в Сибіру. А слово "пельмень" позначає сповивати м'ясо. У Сибіру ж і зародилися, найцікавіші традиції приготування і поїдання пельменів. Це пов'язано з тим, що для місцевих жителів, що мешкають в умовах суворого холодного клімату, пельмені виявилися ідеальною стравою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати вегетаріанські пельмені - пельмені з капустою. Вони стануть прекрасною стравою в період християнського посту.

Ingredients

Борошно

180 г.

Сіль

за смаком

Капуста білокачанна

120 г.

Олія

30 г.

Кріп

10 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно просіяти борошно, додати сіль та замісити на воді (130 г.) круте тісто. Потім розкачати тісто в пласт товщиною 2 мм., вирізати тонкою склянкою кружечки.

02

Після цього капусту нарізати тонкою соломкою та злегка обсмажити на олії. Додати трохи води, посолити та тушкувати до готовності.

03

На кожен кружечок покласти капустяний фарш, защіпитии краї та сформувати пельмені. Варити пельмені в киплячій підсоленій воді 5 хвилин з того моменту, коли вони спливуть. Подавати із зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пельмені з капустою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua