Пишний пиріг з соковитою маковою начинкою і родзинками - Image

Пишний пиріг з соковитою маковою начинкою і родзинками

Number of servings: 12Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Головною родзинкою цього смачного пирога є начинка з насиченим ароматним смаком. Перед приготуванням пирога, важливо правильно приготувати макову начинку. Найчастіше мак просто заливають гарячою водою і залишають настоюватися і розбухати, або доводять до кипіння і відціджують через дрібне сито. Готувати начинку з маку потрібно безпосередньо перед використанням, щоб зберегти її м'якість і пластичність. Додаткові інгредієнти, горіхи, мед, родзинки, ще більше збагачують начинку, роблять її більш соковитою і ароматною. Цей смачний пишний пиріг з соковитою маковою начинкою та родзинками зможе прикрасити будь-яке сімейне чаювання.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Cottage Cheese 9%

250 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

100 г.

Askania Pak Cranberry Honey-cream 250g

100 г.

Raisins

100 г.

Metro Chef Raw Hazelnut 500g

100 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

80 г.

Roasted Pistachios

50 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

1 уп.

Omira Vanilla Pudding with Cream 200g

2 ст. л.

Kotanyi Lemon Peel 14g

0,5 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор, лимонну цедру і сіль.

02

У каструлі трохи нагріти молоко, потім викласти в нього маргарин і розтопити його.

03

Після цього додати сухі інгредієнти і 1 яйце. Вимісити тісто до стану, коли воно буде відлипати від каструлі. Потім прибрати його в тепле місце хвилин на 20.

04

Для начинки потрібно: сир розтерти з яйцем і пудинговою сумішшю. Додати родзинки, мак та лісові горіхи.

05

Тісто розкатати і викласти на нього начинку, але залишити краї вільними. Потім згорнути його рулетом і нарізати скибочками, товщиною близько 2 см.

06

Шматочки рулету скласти в роз'ємну форму, зрізом вниз і залишити на 15 хвилин.

07

У цей час розігріти духовку до 175°С.

08

Форму поставити в духовку і випікати близько години. Далі пиріг остудити і вийняти з форми. Прикрасити його фісташками і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min