Гарбузово-рисовий пудинг - Image

Гарбузово-рисовий пудинг

Number of servings: 8Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту - гарбузово-рисового пудингу. Такий десерт дуже добре підійде до вечірнього чаю або ранкової кави. Гарбузово-рисовий пудинг - це в першу чергу вітамін С, який особливо цінний в осінній період, завдяки вмісту в пудингу апельсинового соку і гарбуза. А також вітаміни групи В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Цей вітамін допоможе позбутися прищів і зробити нігті міцними і красивими, а волосся пишним і здоровим. Наявні в гарбузі вітаміни А і Е є головною перешкодою, що не дозволяє з'явитися раннім зморшкам і передчасним ознакам старіння.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

450 г.

Milk 2.5% 900g

1 л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Freshme Orange Juice 0.5l

100 г.

Hokkaido Pumpkin

200 г.

Salt Egypt

за смаков

Preparation steps

01

Змішати рис, молоко, цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і сіль.

02

Дати закипіти. Варити рис на маленькому вогні 25 хвилин, помішуючи.

03

Порізати гарбуз кубиками, відварити в окремій ємності до м'якості. Додати в рис, накрити кришкою і дати трохи постояти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min