Гарбузовий Мартіні - Image

Гарбузовий Мартіні

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Один із найбільш улюблених напоїв жінок можна зробити в домашніх умовах. Названий коктейль на честь свого творця - Мартіні де Анна де Тоггія. Класичний варіант коктейлю робиться із рівних частин вермуту (легкої горілки) та джину. Але останнім часом вермуту додають все менше. У нашому рецепті домашнього Мартіні дуже незвичайні складові. Для коктейлю слід змішати горілку із гарбузовим пюре. Хоча на перший погляд може здатися, що це не зовсім смачно. Все ж таки не поспішайте з висновками. Спробуйте поекспериментувати і подати такий коктейль на домашній вечірці. Ваші гості будуть приємно здивовані.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Eco Ground Cinnamon

0,5 ч. л.

Khortytsa Сlassic 40% 0.5l

6 ст. л.

Auchan Carrot and Pumpkin Puree 800g

2 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати цукор і корицю.

02

Опустити охолоджений келих краями вниз і добре прокрутити в суміші цукру і кориці - вийде смужка.

03

У шейкері з льодом струснути горілку, гарбузове пюре з медом і процідити в підготовлений келих для мартіні.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min