
Чорнослив у клярі
Якщо ви гострий любитель сухофруктів, але їсти їх у звичайному вигляді для вас стало буденною справою, тоді ми пропонуємо вам урізноманітнити трохи своє меню. До речі, таку страву можна цілком приготувати для святкового столу - вона буде дуже ефектно виглядати. Досить просто приготувати чорнослив в клярі з тіста. Таким чином під час смаження сухофрукти не втрачають свої корисні властивості (яких в чорносливі дуже і дуже багато), а навпаки, збережуть їх. При цьому тісто утворює хрустку скоринку, яка додає пікантність цій страві. Таким чином ви витратите дуже мало часу, а страву отримаєте просто відмінну.
Ingredients
Чорнослив
100 г.
Яйця
2 шт.
Сода харчова
1/4 ч. л.
Волоські горіхи
50 г.
Борошно пшеничне
70 г.
Соняшникова олія
100 мл.
Preparation steps
01
Чорнослив розпарити в окропі. Нафарширувати подрібненим волоським горіхом. Насадити чорнослив на зубочистку.
02
Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну, акуратно додати жовтки, борошно і соду, замісити тісто.
03
Кожен чорнослив вмочити в тісто і обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores