
Картопляна тортілья
Все більше і більше переконують нас різні рецептники, що саме страви з картоплі найпопулярніші. Дуже люблять люди картоплю, тому і придумують різні способи її приготування. Існує дуже багато різних химерних страв з цим продуктом, але не забуваємо і про те, що нам потрібні також страви "на кожен день". Одне з таких - картопляна тортилья. Дуже проста страва, саме для тих, у кого немає часу вигадувати щось складне і цілий вечір стояти біля плити. Але при цьому страва виходить дуже соковитою, легкою і дуже смачною. Скоринка, яка виходить зверху страви при запіканні, сподобається вам і всім, хто буде куштувати цю страву. Помідори додадуть соковитість, а картопля робить страву досить ситною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
5 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
125 мл.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Leek
0,5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю промити і очистити від шкірки.
02
Картоплю нарізати кружечками і викласти шарами в форму для випікання, яку попередньо змастити соняшниковою олією. Посолити за смаком.
03
Збити яйця, до них додати сметану, за смаком посолити, поперчити і добре перемішати, щоб вийшла однорідна маса.
04
Лук-порей нарізати півкільцями.
05
Сир натерти на середній терці.
06
Помідори нарізати також півкільцями.
07
Додати в однорідну суміш цибулю, тертий сир і сир Фета. Гарненько перемішати і залити у форму зверху картоплі.
08
Зверху на масу викласти шар з нарізаних помідорів.
09
Форму для запікання поставити в духовку, розігріту приблизно до 170-180°С і випікати протягом 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores