Свинина з ананасами - Image

Свинина з ананасами

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Не знаєте що подати до новорічного чи просто святкового столу? Ми вам допоможемо визначитися з вибором рецепта. Пропонуємо приготувати запечену свинину з ананасами. Кращого рішення для святкового столу ви просто не знайдете. Взагалі свинина, приготована з фруктами - це справжній делікатес. А тут ще й з ананасом. М'ясо виходить божественним, ніжним, соковитим з кислосолодким присмаком ананаса. Крім того, що ананас - фрукт, з вражаючими смаковими якостями, він ще й дуже корисний. У нього входять калій, магній, вітаміни. Крім них, до складу ананаса входить багато корисних мікроелементів. Він володіє такою кількістю корисних властивостей і вітамінів, що можна вважати його мало не лікарським препаратом.

Ingredients

Свинина

500 г.

Ананаси консервовані

350 г.

Сир

100 г.

Сметана

200 г.

Cіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вершкове масло

за смаком

Preparation steps

01

Свинину порізати порційними шматками розмірами трохи більше, ніж кільце ананаса. Кухонним молотком відбити кожен шматочок.

02

Сир натерти на крупній тертці.

03

Форму або глибоке деко трохи змастити маслом. Шматочки свинини посолити, поперчити, викласти у форму.

04

Зверху викласти кільця ананасів.

05

Зверху полити сметаною і натерти тертим сиром.

06

Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати 30-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинина з ананасами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua