Свинячі вуха мариновані - Image

Свинячі вуха мариновані

Number of servings: 3Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для тих хто любить незвичайну і гостру закуску представляємо прекрасний рецепт приготування свинячих вух. Не варто відразу відкидати цей рецепт і думати, що нічого ділового з цього не вийде. У всякому випадку потрібно спробувати. А для тих хто гидує такими продуктами теж немає нічого страшного. Адже, вуха перед приготуванням миються, мало того вони варяться у воді 2 години, а це вб'є будь-які мікроби. До речі, це є економним варіантом закуски - вуха не дуже дорогий продукт. Свинячі вуха мариновані - це насамперед смачна закуска до горілки. Особливо для тих, хто любить похрустіти свинячим хрящиком - ця закуска буде те що треба.

Ingredients

Субпродукти (свинячі вушка)

0,5 кг.

Олія

50 мл.

Оцет яблучний

50 мл.

Коріандр мелений

5 г.

Перець чорний мелений

3 г.

Паприка солодка мелена

2 г.

Зубчик часнику

2 шт.

Лавровый лист

1 шт.

Базилік

3 г.

Цукор

5 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно вушка помити, якщо крупні, розрізати навпів. Варити в солоній воді протягом 1,5-2 годин. Охолодити. Поки вушка охолоджуються, приготувати маринад. Змішати олію, оцет, коріандр, перець, паприку, базилік, подрібнений лавровий лист та часник. Додати цукор (1 ч. л.) та сіль за смаком.

02

Тепер потрібно нарізати вушка на маленькі довгі смужки. Краще за все це зробити ножицями. Значно швидше та зручніше, ніж ножем. Нарізані вушка викласти в поліетиленовий пакет.

03

Залити маринадом. Пакет зав'язати та ретельно струснути, щоб маринад як слід розподілився. Тепер прибрати вушка на добу в прохолодне місце. Не потрібно турбуватися, якщо вушка застигнуть в пакеті, як холодець. Вони чудово "розбираються" потім.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинячі вуха мариновані – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua