Пиріг із камамбером - Image

Пиріг із камамбером

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У рецепті використовується готове листкове дріжджове тісто. Особливість цього пирога в тому, що попередньо випікається корж, а потім на нього викладають суміш з розтопленого на водяній бані сиру камамбер, вершків і збитих яєць з додаванням цукрової пудри, меленого імбиру і куркуми і ставлять пиріг в духовку ще на півгодини, обов'язково зменшивши температуру. При викладанні тіста у форму бажано виліпити високі бортики. Щоб тісто не піднялося при випічці, на нього на лист пергаменту викладають будь-яку крупу або горох. В результаті приготування виходить смачний, оригінальний, ароматний пиріг зі світло-коричневою скоринкою.

Ingredients for the recipe

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
143.00

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

150 г.

Cantorel Camembert Geant Cheese 60%

5 ст. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

5 ст. л.

Auchan Powdered Sugar 200g

за смаком

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Spice Ground Ginger

за смаком

Eco Turmeric 20g

3 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. Розкачати тісто для круглої форми. Викласти тісто у форму, зверху лист пергаменту, зверху будь-яку крупу, розрівняти її по всій поверхні форми. Випікати в духовці протягом 10-15 хвилин, після, прибрати папір із крупою, остудити.

02

Розтопити сир на водяній бані, додати до сиру вершки, перемішати, попередньо збити яйця і додати їх до суміші сиру та вершків, додати також цукрову пудру, імбир і куркуму. Ретельно перемішати суміш, викласти зверху на тісто.

03

Зменшити температуру духовки до 190°C, випікати пиріг протягом 30 хвилин, пиріг має покритися коричневою скоринкою. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min