Пиріг мисливський з лісовими грибами - Image

Пиріг мисливський з лісовими грибами

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Україна належить до числа країн, де вживання грибів є традиційним. Лісові гриби: рижики, маслюки, білі, підберезники, підосичники, лисички, грузді використовуються в багатьох національних кухнях, адже страви з ними виходять незвичайно ароматними, смачними і ситними. Гриби широко застосовують у випічці, причому з будь-якого тіста. Приготуйте пиріг мисливський з лісовими грибами. У запропонованому рецепті використовується суміш лісових грибів. Грибочки з цибулею, смажені на вершковому маслі з додаванням вершків і гірчиці, стануть чудовим доповненням до смачного, апетитного пирога.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Homemade Butter

130 г.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Top Grade Wheat Flour

120 г.

Chicken Egg C0 1pc

5 шт.

Grana Padano 32% cheese

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

90 мл.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Vinnytsia Mustard 125g

1 ст. л.

Borovichok Mix of Cutted Driedof Forest Mushrooms 50g

450 г.

Preparation steps

01

У невеликій каструлі змішати молоко і воду, додати 110 г. вершкового масла. Поставити на вогонь, посолити і поперчити за смаком. Всипати борошно, перемішати до однорідної консистенції.

02

Розігріти духовку до 200ºС. Застелити деко для випікання харчовим папером.

03

Остудити тісто в каструлі, після чого перекласти в чашу блендера, почати збивати, поступово додаючи по одному яйцю. Одне яйце залишити для змазування. Додати в тісто тертий сир і перець.

04

За допомогою кулінарного мішка, видавити тісто на деко по спіралі. Змастити зверху збитим яйцем. Випікати в духовці 40 хвилин до золотистого кольору.

05

Цибулю очистити і подрібнити. Обсмажити на розігрітій сковороді з вершковим маслом. Нарізати гриби, всипати до цибулі на сковороду, готувати до м'якості грибів, додати сіль і перець за смаком. Помішуючи, додати в сковороду вершки і гірчицю. Готувати 2 хвилини, після чого зняти з вогню.

06

Дістати тісто з духовки, викласти грибну начинку на корж тіста.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min