Великодній зелений салат із фетою - Image

Великодній зелений салат із фетою

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Світлий Великдень – фундаментальне християнське свято, яке вінчає найсуворіший сорокаденний піст в році. За традицією великодній стіл повинен бути рясним і урочистим, а меню – особливим. Воно, як правило, складається з великодніх пасок і крашанок – фаворитів великодньої трапези, а також різноманітних м'ясних і рибних страв, легких закусок, салатів. Пропонований рецепт зеленого салату з фетою сміливо включайте в Ваше великоднє меню, адже він і стіл прикрасить, і всім домашнім по душі доведеться. Така легка святкова страва допоможе здійснити плавний перехід від пісної їжі до звичайної. До того ж навесні з'являється перша зелень і овочі, які і послужать компонентами для цього салату.

Ingredients

Капуста броколі

250 г.

Зелений горошок заморожений

125 г.

Огірки

0,5 шт.

Авокадо

0,5 шт.

Петрушка

2 ст. л.

М'ята (листя)

1,5 ст. л.

Лимони

1,5 шт.

Олія оливкова

3,5 ст. л.

Насіння гарбуза

за смаком

Насіння соняшника

за смаком

Сир фета

3 ст. л.

Preparation steps

01

Розламати капусту на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, відварити до м'якості, протягом 2-3 хвилин у киплячій воді. Воду злити, капусту промити під водою.

02

Відварити в киплячій воді горошок протягом 1-2 хвилин. Після, промити під водою.

03

У салатниці змішати капусту, горошок, нарізані огірок і авокадо, посічені петрушку і м'яту.

04

Окремо змішати оливкову олію і вичавлений лимонний сік, після чого скропити салат отриманою заправкою, додати в салат фету та насіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Великодній зелений салат із фетою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua