
Панцанелла з червоними перцями
Панцанелла - це італійський овочевий салат. Виник він вперше в одному з регіонів Італії, в Тоскані, розташованій в центрі Італії. Такий салат в Тоскані дуже популярний в літній час. До речі, салат панцанелла має брата. Салат "Цезар" готується схожим способом, що і панцанелла. Тільки салат "Цезар" має дуже багато варіацій. Але основним компонентом салату "Цезар" є сухарики, натерті часником. На відміну від "Цезаря" в який часто додають курку, панцанелла вважається виключно овочевим салатом. Такий легкий овочевий салат можна готувати в якості самостійної страви на вечерю, від нього ви точно не погладшаєте. А якщо ви не на дієті, то до такого салату відмінно буде додати якусь м'ясну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
3 шт.
Red Onion
1 шт.
Garlic
4 шт.
Tomato
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
8 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Baguette, pc
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Багет нарізати тонкими шматочками покласти на деко. Випікати протягом 5 хвилин. Дати охолонути. Після, натерти часником. Розламати хліб на невеликі шматочки. Полити оливковою олією багет, відправити в духовку на 7-10 хвилин. Після, остудити.
02
Перці очистити від насіння, нарізати середніми шматочками.
03
Сковороду поставити на вогонь, влити оливкову олію, що залишилася, розігріти. Подрібнити цибулю з часником, висипати на сковороду. Обсмажувати протягом 2 хвилин, після, додати нарізані помідори та перці, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Перекласти суміш у миску, остудити, додати крутони з багету з часником.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores