
Горiхово-вершковий соус
Соус - це дивовижний додаток до будь-якої страви. Щоб ви не подавали, соус завжди довершить справу до кінця. Він зробить страву дуже м'якою, ніжною і соковитою. А якщо врахувати, які інгредієнти додаються в горіхово-вершковий соус, то можна впевнено сказати, що він не тільки смачний, але і корисний. Адже у волоських горіхах багато речовини, яка скорочує затвердіння артерій. Також в них багато білка і вітамінів групи В. Що стосується мускатного горіха - то це хороший тонізуючий засіб. Він має незвичайний аромат і пекучий смак, тому його і використовують як приправу. Горіхово- вершковий соус - це завжди смачно і до речі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 г.
Bakalland Walnut Kernels 200g
100 г.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
80 г.
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
На середньому вогні проварити вершки, але не доводити до кипіння.
02
Масло нарізати невеликими шматочками і додати до вершкiв.
03
Волоськi горіхи подрібнити і додати у вершкову масу. Додати сіль, перець і мускатний горіх.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores