
Омлет із тунцем
Історія появи омлету залишається нерозгаданою. Відповісти на це запитання однозначно неможливо. Так як це часто буває, існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в десятках різних країн і зрозуміти звідки ж ідуть витоки неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету: італійська фріттата, японські ому-райсу і ому-соба, російська дрочина. Все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Правда, омлет по-французьки таки відрізняється від омлету в інших національних кухнях. Сьогодні вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету з тунцем. Така страва стане відмінним сніданком для всієї родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Kama Unrefined Corn Oil 500ml
5 ст. л.
Calvo California canned tuna salad 150g
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Поставити на вогонь сковороду, влити олію, розігріти. Викласти нарізану цибулю, обсмажити, на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.
02
Викласти тунець в сковороду, смажити кілька хвилин, розділивши рибу виделкою на шматочки.
03
В окремій сковороді розігріти олію, влити збиті яйца. Через 2 хвилини викласти рибну суміш із першої сковороди, згорнути омлет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores