Прованське рагу - Image

Прованське рагу

Number of servings: 10Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

1 кг.

Onion

3 шт.

Celery Stalk

2 шт.

Garlic

5 зубчиків

Pink Tomato in Packing

5 шт.

Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l

200 г.

Cherry Tomato

15 шт.

Eko Mushroom Soup

1 литр

Metro Chef Cutted Thyme 60g

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Packed Potatoes

500 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.

02

Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.

03

Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.

04

Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min