Норвезький мигдальний тoрт із кардамоном - Image

Норвезький мигдальний тoрт із кардамоном

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Що може бути смачніше, ніж справжній домашній торт? Набагато приємніше їсти, якщо знаєш, що тортик приготований самостійно, своїми руками. А як приємно їсти, якщо його спекла мама, сестра, дочка. Чи не замислювалися як приємно вашим рідним, коли ви щось зробите для них своїми руками? Тому сьогодні ми вам пропонуємо приготувати цей чудовий норвезький мигдальний тoрт. Такий десерт стане відмінним варіантом для затишного сімейного чаювання. Одного разу спробувавши цей торт ви назавжди опинитеся в його солодкому полоні. Адже, торт неймовірно смачний і ароматний. Тому рекомендуємо вам скоріше приступити до його приготування для того, щоб увечері опинитися в приємній компанії цього смачного десерту.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

1,5 ст.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Banka Spetsiy Ground Cardamom 150g

1,5 ч. л.

Salt Egypt

0,25 ч. л.

Homemade Butter

125 г.

Mria Vanilla Sugar 35g

0,5 ст.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

2 ст. л.

Almond

2 ст.

Auchan Powdered Sugar 200g

1 ст.

Spice Nutmeg Ground

0,25 ч. л.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно, розпушувач, 0,5 ч. л. кардамону і сіль. Перемішати.

02

В окрему ємність додати вершкове масло кімнатної температури, всипати цукор, збити міксером протягом 3 хвилин. Додати 1 жовток і вершки. Зменшити швидкість міксера, додати борошняну суміш.

03

З тіста зробити кулю. Відокремити четверту частину, решту розділити на 3 кулі. Розім'яти кулі в пласти, загорнути в плівку, покласти в холодильник на 2 години.

04

Змастити форму для випічки маслом, великий пласт тіста розділити щипками на шматки і розподілити по дну форми. За допомогою пласкої чаші розплющити шматочки, вручну зробити основу по всій формі і бокам.

05

Маленький пласт розкачати качалкою в лист. За допомогою формочок вирізати фігури і викласти на дошку, застелену папером. Накрити плівкою, і разом з основою для торта поставити в холодильник на 1 годину.

06

Духовку розігріти до 180°С. У комбайн висипати мигдаль, цукрову пудру, залишки кардамону, мускатний горіх, подрібнити в дрібну пудру. Перекласти у велику миску.

07

Міксером збити білки і ванілін. Поступово вмішати їх в мигдалеву пудру. Жовтки збити виделкою з 2 ст. л. води. Викласти мигдалеву начинку у форму з основою і розподілити по поверхні, змастити жовтком. Випікати 30-35 хвилин, до рум'янцю тіста. Охолодити готовий торт. При подачі додати збиті вершки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min