М'ятне песто з волоськими горіхами - Image

М'ятне песто з волоськими горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Соус песто - це один з найзнаменитіших італійських соусів. До складу класичного рецепту входять оливкова олія, сир пармезан, базилік і насіння хвойного дерева пінія. Традиційно всі інгредієнти розтираються в ступці. В Італії соус песто подають до супів, до лазаньї, до пасти. Грецький варіант песто крім інших інгредієнтів включає в себе свіжу перцеву м'яту, волоські горіхи і сир фета. М'ятний соус песто з горіхами прекрасно підходить до баранини і сиру або можна просто намазувати соус на хліб. Зберігати песто потрібно в холодильнику, заливши зверху трохи оливковою олією, щоб соус довше простояв і зберіг свій приголомшливий аромат.

Ingredients for the recipe

Svet Cheese Feta Cheese 45%
367.80

Svet Cheese Feta Cheese 45%

per 1 kg

Ingredients

Svet Cheese Feta Cheese 45%

300 г.

Garlic

1 зубчик

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Woodwick Mint Leaves and Oak Candle 453g

300 г.

Walnut

100 г.

Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g

100 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

0,5 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Волоські горіхи розтовкти товкачем.

02

Викласти горіхи на деко, а деко відправити у розігріту до 180°С духовку і обсмажити приблизно 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Потім остудити горіхи.

03

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

04

Листя м'яти і базиліка нарвати на шматки.

05

У комбайні подрібнити горіхи, м'яту, цедру і сік лимона, часник, сир фета, сіль і перець до однорідного стану.

06

Потім додати оливкову олію і збити суміш до загустіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min