
Печені гриби з кабачками
Таку страву відмінно подавати в будь-який час доби і в будь-який час року. Вона має ряд переваг перед іншими стравами. По-перше, печені гриби з кабачками дуже легко і просто готуються. По-друге, у страві всього лише чотири інгредієнти, які завжди є в супермаркетах в будь-який час року. По-третє, ці продукти досить дешево коштують, а значить ви заощадите гроші. Ну і врешті-решт це неймовірно корисна і смачна овочева страва. До того ж вона відмінно урізноманітнює ваш раціон, коли прийшов християнський піст. Печені гриби з кабачками не надто калорійна страва, а значить її можна вживати навіть сидячи на дієті. Обов'язково порадуйте свою сім'ю такою смачною стравою. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
500 г.
Squash
800 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Parsley 70g
по вкусу
Preparation steps
01
Гриби порізати шматочками і викласти в глибоке деко. Поставити в розігріту до 220°С духовку на 10 хвилин.
02
Кабачки вимити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на 4 частини і порізати часточками.
03
Кабачки покласти до грибів, посолити і перемешати. Запікати 40 хвилин. При подачі посипати порізаною петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores