Гриби, запечені в сметані з сиром - Image

Гриби, запечені в сметані з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Обсмажені гриби зі сметаною - це, напевно, перша страва, яку готують всі. Без сумніву, це дуже смачно. Але що, якщо спробувати зробити цю страву в духовці? Вийде набагато смачніше і корисніше. Під час запікання в духовці виходить цікава і смачна, ніжна скоринка зверху грибів. До того ж. не буде зайвої олії у страві, як іноді виходить під час смаження. Сметана створює густий соус, огортаючи гриби. Виходить навіть міні пиріг зі сметани та грибів. Звичайно ж, сир дуже доречний у цій страві, тому що він робить її завершеною. Ви можете прикрашати страву зеленню, різним листям, щоб надати їй яскраві фарби та нотки свіжості.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

1 ст. л.

Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g

2 ст. л.

KhMZ Sour Cream 20%

100 мл.

Homemade Butter

2 ст. л.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

30 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно гриби очистити, промити і покласти на 10 хвилин у киплячу воду. Після чого відкинути на друшляк і знову промити в холодній воді.

02

Нарізати скибочками та підсмажити гриби на розігрітій сковороді з маслом. У кінці посипати борошном. Перемішати, влити сметану, дати прокипіти, а потім полити олією. Далі посипати тертим сиром і запекти в духовці 10 хвилин. Перед цим розігріти її до 200°С.

03

Подавати запечені гриби на тій же сковороді гарячими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min