М'ятне печиво - Image

М'ятне печиво

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печиво – випічка універсальна. Для її приготування достатньо лише правильно замісити тісто. Не обходиться і без різноманітних добавок. Всього одне просте доповнення до класичного, в загалі-то, рецепту пісочного печива – і ось Вам вже нові солодощі. Додайте в тісто пучечок запашної м'яти, і вона збагатить смак випічки літньою свіжістю і приємним ненав'язливим ароматом. Подавайте таке печиво з молоком або чаєм – буде й зовсім дивовижно. Розсипчаста, ароматна, свіжа випічка, що тане в роті, зникає в лічені хвилини. Але все ж, якщо печиво залишиться, ось Вам порада: зберігайте його в щільно закритій ємності (наприклад, в спеціальній баночці), інакше воно дуже швидко засохне.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Homemade Butter

100 г

Top Grade Wheat Flour

200 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г

Fresh Mint Bundle 50g

30 г (велика жменя)

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Масло залиште для розм'якшення при кімнатній температурі.

02

Листя м'яти разом з цукром подрібніть блендером.

03

З'єднайте розм'якшене вершкове масло і м'ятний цукор, перемішайте

04

У цю масу просійте борошно, перемішайте.

05

Додайте яйце і вимісіть тісто до однорідності (можна робити це руками).

06

Отримане тісто ненадовго помістіть в холодильник.

07

Тим часом духовку розігрійте до 180°C.

08

З тіста скачайте ковбаску і наріжте її на кружечки.

09

Противень застеліть папером для випічки і викладіть на нього печиво.

10

Випікайте в розігрітій духовці близько 20 хвилин - до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min