
Мармелад із червоної цибулі
Представляємо вашій увазі рецепт дуже цікавого мармеладу. Такий мармелад дуже добре поєднується з м'ясними стравами, наприклад, з печінкою або з дичиною. Також він служить дуже хорошою намазкою на тостовий хліб. Мармелад відмінно поєднується з усіма видами сирів. Мармелад з червоної цибулі ідеальний для здорового харчування, тому що він неймовірно корисний. Червона цибуля також рекомендована для лікувального харчування при захворюваннях нирок. Вона добре очищує кишечник від хвороботворних мікроорганізмів. А міжнародний союз дієтологів визнав омолоджуючі властивості червоної цибулі. Мармелад зберігається дуже добре в скляній банці в холодильнику до 1-1,5 місяців.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
4 шт.
Red Onion
2 кг.
Homemade Butter
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l
750 мл.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
350 мл.
Tenjaku Whisky 40% 0.7l
200 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Банки з кришками простерилізувати. Цибулю очистити, розрізати навпіл, тонко нарізати. Часник очистити, подрібнити.
02
Розігріти сковороду на сильному вогні, влити олію, додати цибулю і часник. Перемішати.
03
Зменшити вогонь, додати цукор, сіль і перець. Додати 2 ст. л. води. Тушкувати цибулю 40-50 хвилин, в сковороді без кришки.
04
Додати оцет, вино і віскі, тушкувати 25-30 хвилин, постійно змішувати. Додати прянощі.
05
Готовий мармелад розлити по банках, остудити, поставити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores