Макарони з капустою романеско - Image

Макарони з капустою романеско

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

В природі так багато неймовірного. Ось, здавалося б, капуста - кого можна нею здивувати? А ви подивіться на качанчик капусти романеско! З вигляду його поверхня нагадує, скоріше, ландшафт якоїсь загадкової планети! Втім, ми пропонуємо вам не милуватись незвичною капустою (хоча вона дійсно просто фантастична), а спробувати її на смак. У порівнянні зі своїми капустними "родичами" вона має більш м'який вершково-горіховий смак (без гіркуватої нотки) і текстура її ніжніша, тому так важливо не переварити її. В іншому ж у рецепті дивовижної капусти всі інгредієнти залишаються цілком звичними. Отже, смакуймо!

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
62.90

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

500 г

Cabbage Romaneso

500 г

Garlic

1 голівка

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

100 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Макарони (можна взяти будь-які за смаком) відваріть у великій кількості води, точно дотримуючись часу, вказаного на упаковці.

02

Качан романеско розділіть на суцвіття (не дуже дрібні) і приблизно 10 хвилин відварюйте у киплячій підсоленій воді. Злийте воду та обсушіть суцвіття.

03

Голівку часнику розділіть на зубчики і обсмажте їх, помішуючи, у розігрітій рослинній олії кілька хвилин.

04

Додайте на скороводу суцвіття романеско та просмажте кілька хвилин до готовності.

05

Підсмажену капусту з'єднайте з макаронами, добре перемішайте.

06

На терці натріть сир (найкраще підійде пармезан)

07

Сервіруйте романеско з макаронами по тарілках, посипте сиром та подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min