Макарони з капустою романеско - Image

Макарони з капустою романеско

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

В природі так багато неймовірного. Ось, здавалося б, капуста - кого можна нею здивувати? А ви подивіться на качанчик капусти романеско! З вигляду його поверхня нагадує, скоріше, ландшафт якоїсь загадкової планети! Втім, ми пропонуємо вам не милуватись незвичною капустою (хоча вона дійсно просто фантастична), а спробувати її на смак. У порівнянні зі своїми капустними "родичами" вона має більш м'який вершково-горіховий смак (без гіркуватої нотки) і текстура її ніжніша, тому так важливо не переварити її. В іншому ж у рецепті дивовижної капусти всі інгредієнти залишаються цілком звичними. Отже, смакуймо!

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
62.90

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

500 г

Cabbage Romaneso

500 г

Garlic

1 голівка

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

100 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Макарони (можна взяти будь-які за смаком) відваріть у великій кількості води, точно дотримуючись часу, вказаного на упаковці.

02

Качан романеско розділіть на суцвіття (не дуже дрібні) і приблизно 10 хвилин відварюйте у киплячій підсоленій воді. Злийте воду та обсушіть суцвіття.

03

Голівку часнику розділіть на зубчики і обсмажте їх, помішуючи, у розігрітій рослинній олії кілька хвилин.

04

Додайте на скороводу суцвіття романеско та просмажте кілька хвилин до готовності.

05

Підсмажену капусту з'єднайте з макаронами, добре перемішайте.

06

На терці натріть сир (найкраще підійде пармезан)

07

Сервіруйте романеско з макаронами по тарілках, посипте сиром та подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min