
Льежський салат
Ми звикли, що салати - це зазвичай легка закуска перед головними стравами. Ними, звичайно, можна перекусити, але щоб заїсти - це досить складно. Існують (напевно саме тому) рецепти досить ситних салатів, які можна навіть подавати як основну страву. Вони досить ситні, і йому будуть раді не лише жінки, які стежать за своєю фігурою, а й чоловіки, які люблять щільно поїсти. Саме картопля надає цій страві не тільки смак, але і робить її ситною. Квасоля ж дуже корисна для організму, особливо дітей та особливо молода квасоля. Такий салат не залишить байдужим нікого з присутніх за вашим столом. Тому що його смак вразить кожного з них.
Ingredients
Квасоля зелена стручкова
500 г.
Картопля
500 г.
Помідор
100 г.
Цибуля
1 шт.
Горіх мускатний
за смаком
Олія соняшникова
3 ст. л.
Оцет
1 ст. л.
Зелень
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Зварити картоплю, остудити, очистити і нарізати кубиками.
02
Стручки квасолі розрізати на 3-4 частини і зварити в підсоленій воді.
03
У гарячу квасолю додати картоплю, цибулю, олію, шматочки нарізаного помідора.
04
Дрібно посікти свіжу зелень. Додати зелень і мускатний горіх, змішати з іншими інгредієнтами. В оцет додати сіль і перець, нагріти і вилити в салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores