суп із яловичиною та локшиною - Image

суп із яловичиною та локшиною

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Суп - це перше блюдо, у складі якого не менше 50% рідини. Супи є традиційними стравами в багатьох країнах. Умовно їх можна поділити на супи без використання м'яса та супи на м'ясному бульйоні. Запропонований рецепт - суп із яловичиною та локшиною. Ароматний бульйон з яловичини з кісточкою стане відмінною основою для нашого супу. Саме кісточка, розварюючись, надає йому особливий аромат. Бульйон потрібно варити на маленькому вогні. Смачний, ситний суп з яловичиною та локшиною наситить організм енергією і відновить сили. І порада від гастроентеролога: суп потрібно їсти не дуже гарячим, але й не холодним.

Ingredients

Яловичина з кісткою

500 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Сіль

за смаком

Морква

1 шт.

Локшина

200 г.

Олія рослинна

3 ст. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо промити, покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зняти пінку, варити 3 години.

02

Витягнути м'ясо, бульйон процідити.

03

Нарізати цибулю дрібними півкільцями, моркву нарізати кубиками, обсмажити в олії на сковороді. Додати зажарку в бульйон, додати за смаком сіль, варити 30 хвилин.

04

Висипати в суп локшину, варити до готовності. Додати в суп нарізане на маленькі шматочки м'ясо. Всипати посічену зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

суп із яловичиною та локшиною – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua