Курячий рулет з начинкою з рису і нуту - Image

Курячий рулет з начинкою з рису і нуту

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курячі рулети - це цікавий варіант приготування самого дієтичного з усіх видів м'яса. Їх можна відварювати, запікати. У запропонованому рецепті рулетики з курячого філе обсмажують на оливковій олії до золотистої скоринки. Куряче філе - багате джерело легкозасвоюваних білків, мінералів і вітамінів. До того ж, за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Для того, щоб начинити курячі рулети, насправді підходять найрізноманітніші інгредієнти: гриби, овочі, горіхи, сухофрукти, омлети, сир. Спробуйте зробити начинку, використовуючи такі продукти: нут, рис, помідори, цукіні і сир. Смачно, корисно і ситно!

Ingredients

Філе куряче

2 шт.

Рис довгозернистий

200 г.

Нут

200 г.

Помідори

2 шт.

Цукіні

2 шт.

Сир твердий

60 г.

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Нут і рис окремо відварити до готовності.

02

Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.

03

На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.

04

Сир натерти на середній тертці

05

Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.

06

На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.

07

Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячий рулет з начинкою з рису і нуту – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua