
Курячі відбивні у морквяній паніровці
Як відомо, курячі відбивні містять в собі набагато менше жирів, ніж, наприклад, свинячі. Вони більш пісні, ну а саме м'ясо курки містить в собі багато білка - це корисно для організму, і через це їсти такі відбивні можна навіть на вечерю, тому що білок на ніч їсти не шкідливо. Ми пропонуємо рецепт курячих відбивних в незвичайній паніровці з моркви. По-перше, вона робить смак відбивних трохи іншим, цікавим. По-друге, відбивні на вигляд мають красивий яскравий морквяний колір. Так що полюбити їх можна не тільки за приємний смак, але і цікаве забарвлення. Тому подавати такі відбивні можна не тільки на звичайну вечерю, а й гостям на святі також.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
4 шт.
Carrots
2 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
5 ст. л.
Dill 70g
за смаком
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
0,5 склянки
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе промити, відбити з обидвох сторін, промокнути паперовою серветкою.
02
Моркву натерти на дрібній терці. Кріп (можна взяти і сухий) подрібнити. З'єднати моркву і кріп, додати панірувальні сухарі, перемішати.
03
Яйце з'єднати з двома столовими ложками рослинної олії, злегка збити.
04
Кожну відбивну посолити і поперчити з двох сторін. Обваляти в борошні, потім умочити в яйце, після чого добре обваляти у морквяній паніровці. Смажити в розігрітій рослинній олії з двох сторін на середньому вогні (стежити, щоб морква не підгоріла). Відбивні доходять до готовності доволі швидко.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores