Куряче стегно в гранатовому соусі - Image

Куряче стегно в гранатовому соусі

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

М'ясо курки вважається ніжним, корисним, і дуже смачним. У цьому рецепті його доповнить не менш корисний гранат. Поєднання таких продуктів як м'ясо курки, гранат і перець чилі - "по-смачному вибухонебезпечний" коктейль. Що стосується перцю (чилі), то його ви можете додавати на свій смак, те ж саме з кардамоном. У результаті повинен вийти кисло-солодкий соус з "перчинкою". Для виразнішого смаку, рекомендуємо подовше потримати в гранатовому соусі стегенця, так смак стане більш насиченим. Також, можна замінити власноруч приготований соус на вже готовий, який продається в крамницях. Але, нічого не може бути смачніше приготованої домашньої їжі, і ніякі магазинні продукти не передадуть тієї любові, і турботи, яку ви вклали у створення приголомшливої обідньої страви!

Ingredients for the recipe

Chicken Thigh in Marinade
172.00

Chicken Thigh in Marinade

per 1 kg

Ingredients

Chicken Thigh in Marinade

6 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Dansoy Tkemali Sauce 250ml

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Onion

1 шт.

Plum

100 г.

Elite Pomegranate

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Now Foods Cayenne Pepper 500mg 100 capsules

за смаком

Limmi Lemon Juice 125ml

за смаком

Preparation steps

01

Спершу приготувати соус. Узяти гранатовий сік або пюре (можна отримати різними способами: розрізати гранат навпіл і віджати сік в соковижималці, або прокрутити фрукт в м'ясорубці). Із слив зробити також пюре. В окрему посудину влити отримане гранатово-сливове пюре, додати цукор і сіль. Уварити суміш до загустіння. Кайенський перець, порубану дрібно зелень (кінзу, базилік) і лимонний сік вмішати пізніше. Соус готовий!

02

Включити прогріватися духовку на 180ºС. У посудині підготувати суміш з солі і перцю. Потім натерти цією сумішшю і соусом підготовлені до смаження курячі стегна.

03

Форму застелити фольгою, змастити олією і викласти на неї курячі стегна.

04

Цибулю очистити і порізати кільцями, або півкільцями. Укласти зверху курки. Готувати в духовці 45 хвилин. Через 30 хвилин, прибрати фольгу, щоб стегенця зарум'янилися і так само зменшити градуси до 160 ºС достатньо.

05

Готові курячі стегна викласти на тарілку і полити соусом ткемалі. Прикрасити зеленню. Подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min