
Кролик, тушкований у сметані
М'ясо кролика, особливо досить молоде, має чудовий смак: воно не жорстке і не дуже калорійне, але при цьому відмінне на смак. Але якщо просто приготувати м'ясо саме по собі, то воно вийде суховате. Щоб смак м'яса був ще більш м'який, приємний і ніжний, спробуйте тушкувати його в сметані, за нашим рецептом.Сметана, як звичайно, зробить м'ясо більш соковитим, пом'якшить його, а овочі (морква і цибуля) додадуть свій смак, щоб разом вийшло все смачно і чудово. Кролик підійде до будь-якого гарніру, і буде з ним добре поєднуватися. Так що з таким рецептом смачна вечеря вам забезпечена. Перед подачею його можна приправити зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kulinarium Meister Chilled Ravioli with Rabbit Meat 250g
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Vinegar 9% 1l
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
для смаження
Preparation steps
01
1 ст. л. оцту розвести в 1 л. води і вимочувати м'ясо кролика 3 години.
02
Потім м'ясо обсушити і порізати на великі шматки, обмазати сіллю, чорним меленим перцем і часником. Залишити маринуватися на 1 годину.
03
Далі потрібно обсмажити кролика з обох боків до рум'яної скоринки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.
04
Моркву та цибулю обсмажити на олії.
05
У каструлю викласти шарами м'ясо кролика, цибулю з морквою і полити сметаною.
06
Каструлю накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores