
Котлети в картоплі під сирною шапкою
Котлети в картоплі під сирною шапкою - відмінна можливість порадувати близьких прекрасним делікатесом. По-перше, це дуже смачно, по-друге - просто і швидко, а по-третє - досить корисно, тому що страви в духовці піддаються не жарінню, а тушкуванню. Дане блюдо за смаком нагадує звичайний картопляний гарнір пюре з котлетами. Але в цьому рецепті ці два інгредієнти з'єднуються разом і зверху покриваються сирної «шапочкою». Це дуже зручно і приголомшливо смачно. Для більш дієтичного варіанту можна замінити картоплю на моркву і використовувати більше сиру, ніж майонезу. Котлети в картоплі під сирною шапкою можна приготувати як на святковий стіл, так і на звичайний обід або вечерю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
300 г.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Packed Potatoes
4 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
50 г.
Bread Crumbs
3 ст. л.
Grana Padano 32% cheese
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Скачати з фаршу котлети, обваляти кожну в борошні і сухарях, після чого обсмажити в олії на сковороді.
02
Відварити очищену картоплю в підсоленій воді. Воду злити, картоплю розім'яти до стану пюре. Сформувати з картопляної маси кульки, кількість яких має бути рівною кількості котлет.
03
На долоні розкласти картопляну кульку, на неї покласти котлету, загорнути котлету в картопляне пюре.
04
Натерти сир, додати до сиру майонез, перемішати. На кожну кульку викласти суміш майонезу і сиру, покласти котлети на деко, застелене харчовим папером і змащене олією.
05
Духовку необхідно попередньо розігріти до температури 180ºС, випікати 15-20 хвилин, до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores