Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами - Image

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами виходять дуже смачними і ніжними з неймовірним ароматом. Печінка береться гусяча або куряча, важливо правильно її вибрати. Якісний продукт повинен бути пофарбований у коричневий колір. Печінка повинна бути гладкою, чистою і блискучою. Використання в рецепті гусячої печінки зробить страву більш низькокалорійною, а людський організм отримає корисні елементи, які заповнять недолік тваринних жирів, білків і вітамінів. Гриби використовуються печериці або мариновані. Такі котлети - їжа після важких захворювань і операцій. Подавати до столу з різним овочевим гарніром.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

150 г.

Foie Gras Frozen Goose Liver ~600-1200g

15 г.

Mushrooms Champignon marinated home-made

10 г.

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

25 г.

Homemade Butter

25 г.

Chicken Egg C0 1pc

0,25 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

10 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Bread Crumbs

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.

02

Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.

03

Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min