
Копчений лосось у вершковому кремі
Оригінальна і досить проста закуска, прекрасно підійде для святкового столу і для фуршету. Копчений лосось у вершковому кремі виходить дуже ніжним. Страву можна подавати також і з гарніром. У його якості можна використовувати пасту, відварну картоплю або рис. Крім лосося для приготування цієї страви добре підійде сьомга, горбуша, кета і форель. До того ж м'ясо лосося є прекрасним дієтичним продуктом. У ньому дуже багато білків, мало жирів і зовсім немає вуглеводів. Лосось багатий на вміст калію і фосфору, які сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, розвитку м'язової тканини і нормальній роботі мозку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Domestic Cottage Cheese
3,5 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
2 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
JohnTop Lime Juice 230ml
за смаком
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
за смаком
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
100 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Змішати в блендері сир маскарпоне, домашній сир, сік лайма, вершки, сіль і кайенский перець.
02
Лосось дрібно нарізати. Додати рибу в сирну суміш. Дрібно нарізати цибулю, також додати в загальну суміш. Перемішати.
03
Невеликі формочки застелити марлею, викласти в них масу. Зверху також накрити марлею, придавити трохи.
04
Поставити суміш у холодильник на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores