
Кокосовий бісквіт
Хочеться чогось легкого, повітряного і малокалорійного? В цьому випадку, поспішаємо поділитися відмінним варіантом бісквіта з кокосовою стружкою. Класична страва і доповнення до чаю, а зробити його цікавішим допоможе ваніль, однієї чайної ложки буде цілком достатньо (на ваш розсуд). Приготувати просто, а ось відірватися буде неможливо. Як вже усім відомо бісквіт ще використовують для приготування тортів, ось такий він універсальний. Нескінченно довго можна розповідати про його смачні сторони, але правильне рішення - це просто спробувати і насолодиться "легкою красою". Приємний день вам гарантований!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
1 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
130 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
200 г.
Coconut Flakes
100 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Preparation steps
01
Міксером збити яйце, додати цукор і ванілін і також все разом збити.
02
Розтопити маргарин в посудині і додати до нього йогурт, стружку кокосову, борошно і розпушувач. Сформувати тісто.
03
Залити тісто в спеціальну форму і випікати при температурі 180°C близько 30 хвилин. Витягнути бісквіт з форми і дати йому охолонути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores