Кокосовий бісквіт - Image

Кокосовий бісквіт

Number of servings: 10Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хочеться чогось легкого, повітряного і малокалорійного? В цьому випадку, поспішаємо поділитися відмінним варіантом бісквіта з кокосовою стружкою. Класична страва і доповнення до чаю, а зробити його цікавішим допоможе ваніль, однієї чайної ложки буде цілком достатньо (на ваш розсуд). Приготувати просто, а ось відірватися буде неможливо. Як вже усім відомо бісквіт ще використовують для приготування тортів, ось такий він універсальний. Нескінченно довго можна розповідати про його смачні сторони, але правильне рішення - це просто спробувати і насолодиться "легкою красою". Приємний день вам гарантований!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

1 ст.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

3 шт.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

130 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

200 г.

Coconut Flakes

100 г.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Pripravka Vanilla 2g

за смаком

Preparation steps

01

Міксером збити яйце, додати цукор і ванілін і також все разом збити.

02

Розтопити маргарин в посудині і додати до нього йогурт, стружку кокосову, борошно і розпушувач. Сформувати тісто.

03

Залити тісто в спеціальну форму і випікати при температурі 180°C близько 30 хвилин. Витягнути бісквіт з форми і дати йому охолонути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min