Кисло-солодка печена морква - Image

Кисло-солодка печена морква

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Морква - овоч, який легко засвоюється людським організмом, при цьому має гарні смакові якості і надзвичайно корисний. Він багатий мінеральними речовинами, пектинами, вітамінами. Особливо цінна морква каротином, який, потрапляючи в наш організм, перетворюється на вітамін А. Каротину в моркві більше, ніж в інших овочах. Морква має широке застосування в кулінарії: її використовують при приготуванні супів, других страв, різних салатів, соусів, солодких виробів. Кисло-солодка печена морква - цікавий варіант приготування моркви.

Ingredients for the recipe

Carrots
11.90 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

900 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l

50 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 220°C.

02

У форму викласти промиту і обсушену моркву, додати сіль і перець. Поставити на 20 хвилин у духовку.

03

У миску висипати цукор, додати оцет, перемішувати до розчинення цукру.

04

Полити моркву отриманою сумішшю, перемішати. Поставити ще на 5-8 хвилин у духовку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min