Казан-кабоб з цибулею - Image

Казан-кабоб з цибулею

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хочете порадувати своїх близьких чимось смачненьким під час обіду або вечері, пропонуємо вам казан-кабоб з цибулею. Ця страва хоч і дещо дивно звучить, але її смак надовго закарбується у вашій пам'яті і ви будете готувати її знову і знову. Ви тільки задумайтесь скільки смаку дає смажена картопелька з духмяною, добре прожареною, цибулькою. А поєднання цих компонентів з м’ясом додасть страві необхідної поживної цінності та східних смакових властивостей. Прикраса казан-кабоба зеленню надасть страві свіжості та приємного вигляду, так що, ви не зможете відірватись від неї. Крім того, казан-кабоб відкриє для вас картоплю з іншого боку, можливо більш приємного і небуденного.

Ingredients

М'ясо (баранина, яловичина або нежирна свинина)

600 г.

Картопля

1000 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Рослинна олія

250 мл.

Сіль

За смаком

Зіра

За смаком

Preparation steps

01

Розжарити рослинну олію в казані або в каструлі з подвійним дном. Картоплю, діаметром 5-7 см., почистити і цілою обсмажити з усіх боків на великому вогні до хрусткої скоринки. Після викласти обсмажену картоплю в будь-який інший посуд і дати олії в казані трохи охолонути.

02

Крупно нарізати м'ясо і цибулю.

03

М'ясо покласти в казан і обсмажувати на великому вогні, а потім так само викласти. Обсмажити в казані цибулю, додати до неї м'ясо і трохи води. Накрити кришкою і томити на слабкому вогні 30 хвилин.

04

Після викласти картоплю на м'ясо і томити під кришкою ще 20 хвилин.

05

Готовий казан-кабоб викласти на блюдо, прикрасивши зеленню, свіжими овочами або просто ріпчастою цибулею, тонко нарізаним кільцями.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Казан-кабоб з цибулею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua